Kategorier
Nyheder

De Fakto ansætter Regionschef

De Fakto - Rådgivende landinspektører ansætter Landinspektør Morten Krebs, der tiltræder en nyoprettet stilling som Regionschef for Sjælland.

Morten Krebs starter i jobbet som regionschef i De Fakto fra den 1. oktober 2022, hvor han kommer med stor erfaring fra et job i COWI som Markeds- og udviklingschef i afdelingen for Areal og Rettigheder.

Fra Morten Krebs tid i COWI har han siden 1996 har været en ledende kraft i udviklingen af forretningsområdet af areal og rettigheder, som i dag er en fuldt integreret del, der bistår kunder med opgaver inden for blandt andet ejendomsjura, frivillige aftaler og ekspropriation, vejadministration, arealudvikling og realiserbarhed.

"Det startede med en opgave for Metroselskabet, hvor vi var tilknyttet som rådgivere. I den proces var der konstant fokus på de løsninger, som vi integrerede i projektet, så vi kunne hjælpe processen igennem til offentligheden. Vi opfandt rådgivende landinspektør, før det rent faktisk eksisterede”, fortæller Morten Krebs.

Bæredygtige løsninger er drevet af lysten til at skabe

Det er nysgerrighed og lysten til at bryde nye veje, skabe bæredygtige løsninger og arbejde proaktivt med landinspektørfaget, der har defineret Morten Krebs og hans tid i branchen. Hvilket i høj grad også har skabt grundlaget for, at han nu tiltræder i jobbet hos De Fakto.

"Der, hvor De Fakto har en kant, er i evnen til hele tiden at tænke to skridt frem og koncentrere sig om at være det rådgivende landinspektørfirma, hvor de juridiske og faglige aspekter og dermed muligheder i landinspektørfaget er vores fokus.” siger Morten Krebs og fortsætter:

”Derudover har man en utrolig styrke ved at være en integreret del af HLM Group, at være en del af et højteknologisk landmålingsfirma med en solid kunde og lyst til udvikling er en kobling der giver super god mening”.

Det er blandt andet den tilgang, som har tiltrukket Morten Krebs, der oplever at De Fakto på mange måder er med til at sætte nye rammer for måden at gøre tingene på i branchen.

Stor kapacitet til fagligt ambitiøst miljø

Også i ledelsen hos De Fakto, er man glade for at have fået en stor kapacitet med på holdet, som både bidrager til virksomheden internt og eksternt, da Morten Krebs er en kaliber med stor erfaring og imponerende resultater i bagagen, ifølge De Faktos administrerende direktør, Henrik Ibsen.

”At det er lykkes, at få Morten med ombord, er også et udtryk for, at De Fakto, har fået flere muskler. Både hvad angår viden, ekspertise og flotte resultater. Han har i den grad bevist, at han med et innovativt mindset er i stand til at bygge noget langtidsholdbart, og det fortjener respekt”, siger Henrik Ibsen.

Med tilgangen af Morten Krebs er det ambitionen, at De Fakto først og fremmest skal have styrket sin position på det Sjællandske marked. Men også Morten Krebs blik for markeds- og forretningsudvikling bliver en vigtig ressource, som skal medvirke til virksomheden, fortsætter den positive udvikling.