Categories
Bruges ikke

Livet som rigtig landinspektør – Uge 4

Landinspektørens faglighed udgør en hjørnesten i den danske infrastruktur. Hver anden uge skriver regionschef og landinspektør, Morten Krebs, på sin blog om landinspektørens rolle i samfundet og kommenterer livet i De Fakto set med hans øjne.

Nogen har spurgt mig – er du nu rigtig landinspektør – underforstået, har du beskikkelse (det kræver beskikkelse at udføre/indsende sager om skel) og ja det har jeg haft siden 1998 hvor den daværende boligminister tog en dyb indånding og skrev under. Nu er jeg jo ”ny i job” og heldigvis er der sket meget på det matrikulære område siden jeg sidst indsendte en sag – så der er udsigt til en stejl læringskurve. I virkelighedens De Fakto Rådgivende Landinspektører har jeg gode kollegaer som f.x Lars Bach der excellerer ud i det matrikulære.

Sidste uge budt på deltagelse i ekspropriationskonferencen hos LIFA, et super arrangement der bød på oplæg fra en perlerække af tidligere og nuværende kollegaer og samarbejdspartnere, jeg nævner i flæng; Tue Bing Trier (Advokat (L) hos Horten), Anne Sophie Vilsbøll (Partner hos Horten), Karsten L. Willeberg-Nielsen (Seniorprojektleder hos MØLBAK) og Hanne Mølbeck (Specialist i infrastruktur & offentlig ret samt Partner hos Bech-Bruun) - og ikke mindst vores egen Jens Henrik Sørensen der repræsenterede Landinspektørforeningen.

Hjemme på kontoret ventede en god nyhed, vi har rullet Resights ud på alle kontorer – det er et program der er gefundenes fressen for alle os der bruger ejendomsdata.

Følg med igen i uge 47, når Morten Krebs beretter om "Livet som rigtig landinspektør" hos De Fakto her på siden.