Categories
Nyheder

Fra studiemedhjælpere til landinspektører

Fra studiemedhjælpere til landinspektører

Vi rykker tættere sammen på Stationsmestervej i Aalborg i disse dage.

Vi har nemlig sagt velkommen til to nye landinspektører, Janni Guldmann Møller og Søren Dahl Valgreen. Vi har fundet to ekstra kontorpladser frem til Søren og Janni, som nogle måske genkender, da de som tidligere landinspektørstuderende og studiemedhjælpere allerede er velkendte ansigter i huset.

I sommer har de begge afsluttet studierne på landinspektørvidenskab på Aalborg Universitet med hvert deres spændende speciale, og vi er så glade for, at de begge havde lyst til at fortsætte deres karriere i De Fakto-familien, nu som færdiguddannede landinspektører.

For Janni var det blandt andet kollegerne og arbejdspladsen, der var udslagsgivende for at takke ja til tilbuddet om fastansættelse:

”Efter at have været studentermedhjælper ved De Fakto Landinspektører, har jeg erfaret, at det er en rigtig god arbejdsplads med nogle fantastiske kollegaer. Derfor har jeg glædet mig rigtig meget til at være her på fuld tid og opleve de mange forskellige opgaver, som vi netop sidder med.”

Og for Søren er arbejdskulturen også trækplastret, selvom han for nyligt er flyttet til Silkeborg. Trods afstanden tager han gerne turen til Aalborg for at komme på arbejde:

”Efter jeg er blevet færdig med min uddannelse, har jeg set meget frem til at begynde hos De Fakto. Udover at De Fakto har gang i en masse spændende projekter, så har de også en helt enestående og hyggelig arbejdskultur, som jeg gerne rejser langt for at være en del af.”

Vil du lære Janni, Søren og resten af vores team bedre at kende, så klik her:

https://defakto.dk/moed-os/