Kategorier
Bruges ikke

De Fakto på vandværksmessen

Få De Fakto’s opskrift på succes, når det gælder BNBO og grundvandbeskyttelse til Danske Vandværkers fagmesse i oktober

Ses vi til Danske Vandværkers fagmesse? Hos De Fakto Rådgivende Landinspektører er temaet i år BNBO og hele billedet af de mange udfordringer vi allerede bidrager til at løse for vandværker rundt i landet, i den hektiske periode frem mod 1. januar 2025.

På vores stand holder Jens Henrik Sørensen en workshop om hvad der indgår i en god erstatningsforhandling og du kan også dele dine udfordringer og få vores anbefalinger, bl.a til de BNBO opgaver der for nogen venter i 2025. Du kan også møde Gitte Fruergaard, Tina Møller Jensen, morten krebs og Jim som er nogle af de medarbejdere hos os, der har størst fokus på grundvand og BNBO i aftale og erstatningssammenhæng.

Du finder os på stand 3166, samme sted som du også finder HLM og Mark Lyon med Georadaren og Jeppe Riberholt fra Maxpartner med det nyeste i GPS til vandforsyninger.

Praktisk information:

Fredag 4. oktober 2024 - kl. 08:30 - 15:00

MESSE C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Find os på stand 3166

BNBO - En Fælles opgave

Beskyttelse af grundvand nær borehuller er en kollektiv opgave, der kræver samarbejde mellem myndigheder, virksomheder og ejere. Begrebet "boringsnære beskyttelsesområder" (BNBO) indfanger dette samarbejde og refererer til specifikke zoner omkring boringer, der sigter mod at bevare grundvandets renhed ved at minimere forurening.

Denne bestræbelse på beskyttelse er tæt forbundet med det omgivende miljø, herunder skove og naturområder. Vi kender erfaringsmæssigt den udfordring, det er, at finde løsninger der afbalancere beskyttelsen af grundvandet med bevarelse af naturen og den drift de nuværende ejere har på de berørte områder, og vi arbejder for at finde løsninger, der tager hensyn til alle aspekter, inklusive det virksomhedsøkonomiske.

Kontakt en rådgiver
Morten Krebs

Landinspektør & Regionschef
mtk@defakto.dk
+45 23 31 34 07

Medarbejdere - Jens Henrik SørensenJens Henrik Sørensen

CCO og Landinspektør
jhs@defakto.dk
+45 61 68 48 54