Ledige stillinger

VIL DU VÆRE EN DEL AF DE FAKTO HOLDET?

Som virksomhed er vi drevet af holdånd, hvor hver enkelt er vigtig for at opbygge et stærkt, entusiastisk, motiveret team, med de rette kompetencer på alle pladser. Vi vil spille hinanden gode, så vi sikrer en målrettet indsats i det vi gør.

Vi har en god fordeling af erfaring og talent, og du bliver en af nøglepersonerne i vores fortsatte ambitiøse rejse, hvor vores unikke sammenhold og dit arbejde prioriteres meget højt, da alle dele er lige afgørende for vores succes.

 

 

VORES REKRUTTERINGSPROCES

Er du interesseret i at søge job hos De Fakto?

Nedenfor kan du se vores rekrutteringsproces i fem trin.

Vær venligst opmærksom på, at en rekrutteringsproces kan variere afhængigt af erfaring og den type job, du søger, derfor skal informationen på denne side tages som vejledende.

ledige stillinger defakto
Kommune & Stat Rådgivning

VORES MEDARBEJDERGODER

  • Du får et veltilrettelagt onboarding forløb, med en mentor, der guider dig og som du kan bruge som faglig og personlig sparringspartner.
  • Du bliver en del af HLM Group, med  over ca. 130 kolleger; landinspektører, ingeniører, kort- og landmålingsteknikere, jurister, hardware- og softwarespecialister og mange andre.
  • Du bliver en del af et team, med holdånd, fælles ambitioner og et stærkt fællesskab, med årlige udlandsture, de bedste julefrokoster, fredagshygge, grillarrangementer mm.
  • Vi har værdierne i orden og plads mangfoldighed og inklusion. Hos os får du ordentlige arbejds- og lønforhold, pension, sundhedsforsikring og relevant udstyr til rådighed.
  • Hos os får du løbende skræddersyede kurser, som kan være med til at styrke din faglighed og kompetencer.

LEDIGE STILLINGER LIGE NU

Landinspektør til De Fakto Taastrup Er du vores nye beskikkede Læs mere
Ejendomsgrænser rådgivning
De Fakto søger Ejendomsjuridisk Assistent Er du vores nye kollega Læs mere