Mød os

Mød os

Vi har samlet et stærkt team af rådgivende landinspektører og jurister, som er nogle af branchens mest erfarne. Her kan du se mere om, hvem vi er.

Så tag endelig kontakt via telefon, mail eller LinkedIn.

Jens Henrik Sørensen

Tlf: 6168 4854

Mail: jhs@defakto.dk

Forsyningsvirksomheder, ejendomsrådgivning i alle afskygninger, regulering i det åbne land i forhold til klima og grundvandsbeskyttelse er mine helt store faglige interesser (kald det bare besættelse).

Oprindeligt er jeg uddannet landinspektør og gennem mine 26 år i forsynings- og rådgivningsbranchen har jeg fået et stort kendskab til de udfordringer som f.eks. forsyningsvirksomheder og kommuner står overfor – især fordi jeg kender vinklerne fra begge sider af bordet.

Udtalelse om JH… HER KOMMER DER EN UDTALELSE FRA GRUNDVANDSSAMARBEJDET I UGE 43

Desuden elsker jeg at dyrke min hobby med motorcykler, landevejscykling, motion på et absolut useriøst plan og ”gør det selv”-projekter i vores skønne gamle hus, og ikke mindst mit dejlige netværk og familie. Rækkefølgen er naturligvis ikke prioriteret.

Martin Bak Rasmussen

Tlf: 2440 5607

Mail: mbr@defakto.dk

Jeg er uddannet landinspektør og har 18 års erfaring fra landinspektørbranchen. Jeg har derfor beskikkelse, og kan varetage alle landinspektøropgaver inden for paletten.

Jeg er vant til projektlederrollen på store projekter, hvor mine spidskompetencer er at samarbejde med mange forskellige faggrupper og personligheder uden at miste fokus på opgavernes løsning.

Målet for mig er altid at kunne levere til aftalte tid, pris og kvalitet.

Kunderne om Martin

Pligtopfyldende, motiverende og entusiastisk. Han er en tillids­skabende samarbejdspartner. God til at tale med folk og kendetegnes ved at være en teamplayer og søge de bedst mulige løsninger i opgaver.

Desuden elsker jeg at bo og leve i Aalborg med mine tre børn og hund. Tid med venner, rejser, musikoplevelser og tennis sætter jeg stor pris på. Ser frem til, at Corona er historik og vi trygt kan komme på ferie igen.

Morten Krebs

23313407

mtk@defakto.dk

 

 

Jeg er rådgiver af hjertet, og jeg holder meget af problemer og udfordringer, for mit arbejde er passion for at finde løsninger på ordentlige løsninger,  der inkluderer alle aspekter. Jeg er overbevist om, at min evne til at se en sag fra flere vinkler tilfører værdi for mine kunder. Min faglige ekspertise er alsidig, hvor ejendomsrådgivning udgør kernen, og jeg har specialiseret mig i alle aspekter af ekspropriation i mere end 25 år. Min arbejdsplads har primært været i byområder, hvor projekter som Metro og Letbaner har været en del af min portefølje, men jeg påtager mig i stigende grad opgaver i det åbne land.

Desuden elsker jeg at tilbringe tid i sommerhuset ved Jammerbugten, lege med biler, cykle for sjov - gerne i skoven - tage korte vandreture, især med hunden, og ikke mindst være sammen med familie og venner.

Christina Lykke Storm

Tlf: 2935 7772

Mail: cls@defakto.dk

Linkedin Defakto

Jeg blev udannet teknisk designer i 2016, og har siden da arbejdet primært i landinspektørbranchen med opgaver inden for ejendoms- og arealberegninger, foruden optegning af diverse planer.

Jeg har igennem årene brugt mange timer på at arbejde med BBR, BR og 311-arealer, ejerlejlighedsopdelinger samt udarbejdet diverse tinglysningsrids, matrikelkort og ledningsplaner med udtræk fra LER og meget andet.

Desuden elsker jeg at være sammen med min familie, kæreste, venner og mine katte. Jeg bruger gerne fritiden i min have, løber mig en tur eller laver sølvsmykker.

Emil Hessel Sørensen

 

Jeg er kontorets ”altmuligmand” og landinspektørstuderende.

Jeg varetager alle forefaldende opgaver, er målermedhjælp og står for digitalisering mv.

 

Kundeudtalelse om Lars: MÅSKE UDTALELSE FRA N1 i uge 43moed-sidemoed-bund

Desuden elsker jeg håndbold og har tidligere været håndboldtræner. Også fodbold og rejser har min store interesse.

 

 

Gitte Fruergaard

Tlf: 5149 7921

Mail: gfr@defakto.dk

Linkedin Defakto

Jeg er uddannet matrikeltekniker i 1997 og jeg har siden da arbejdet med mange forskellige opgaver i landinspektørbranchen.

Igennem årerne har jeg været tilknyttet mange forskellige matrikulære sager, forsyningsopgaver samt BBR-beregninger og ejerlejlighedsopdelinger. Forskelligheden i opgavetyperne sætter jeg stor pris på.

Desuden elsker jegat være sammen med min familie og venner. Min fritid er naturligvis sammen med familien, herudover er jeg en aktiv del af foreningslivet i vores by, hvor jeg er at finde i bestyrelserne for Jammerbugt Garden samt badmintonklubben hvor vores børns fritid bliver brugt. Herudover har min mand og jeg stor interesse i byggeri og står ikke tilbage for at bygge eller renovere et hus i fritiden.

Inger Kristensen

Tlf: 4035 7415

Mail: ikr@defakto.dk

Jeg er uddannet jurist og har 42 års juridisk erfaring fra forsynings-, landinspektør- og ingeniørbranchen.

Jeg har været ansat som eneste jurist i Aalborg Forsyning i 30 år og har derfor en stor og solid erfaring med løsning af en af særdeles bred vifte af juridiske opgaver indenfor forsyningssektoren – såvel af offentligretlig som privatretlig karakter.

Udtalelse om Inger: HER KOMMER UDTALELSE FRA BRØNDERSLEV FORSYNING I UGE 43


Desuden elsker jeg
at rejse på især cykelferie rundt om i Europa og jeg prioriterer familien højt – hvor især hunden Charley har en stor plads.

 

 

Jim Stabell Nielsen

Tlf: +45 2045 5214

Mail: jsn@defakto.dk

 

Gennem mine 18 års erfaring i branchen har jeg igennem tiden erhvervet stærke kompetencer både som rådgiver, projektleder og beskikket landinspektør og værdsætter mangfoldigheden af opgaver, som vores utroligt spændende fag kan byde på.

Erfaringen kommer fra såvel privatpraktiserende landinspektørfirmaer som fra rådgiverfirma og det offentlige, hvor jeg har arbejdet med opgavetyper lige fra de mindste ejendomsretlige opgaver for private kunder til meget store offentlige infrastruktur- og forsyningsprojekter.

Desuden elsker jeg tid sammen med min dejlige kone, familie og venner – og gerne aktivt sammen og/eller ude i naturen og nyde dens fantastiske vidundere. Blandt familiens medlemmer er begejstringen for at møde en sjælden bille, blomst, fugl eller andet tilsvarende fascinerende på gåturen langs ådalen dog ikke altid ligeligt delt. Jeg nyder derudover at finde roen i sindet ved såvel sveddryppende træning som stillesiddende læsning af en god bog eller tegneserie.

Jesper Schroll Kristensen

Tlf: 9363 1114

Mail: jekr@defakto.dk

Jeg er uddannet landinspektør fra 2003. Jeg har arbejdet med mange forskellige aspekter af landinspektørfaget igennem årene og har tilegnet mig en meget praktisk og alsidig profil. Fra opmåling af ledninger, sikring af samme ved tinglysning samt udarbejdelse af erstatningsopgørelse. Fastlæggelse af skel og udarbejdelse af diverse matrikulære sagstyper, herunder ejendomsberigtigelse, arealoverførsler, udstykninger mv.

Desuden elsker jeg min familie og er familiefar med stort F. Jeg er altid glad og imødekommen. Jeg motionerer gerne på min cykel i skoven og svinger også gerne badmintonketcheren om mandagen med vennerne. Ellers nyder jeg musik og deltager gerne i diverse foredrag. Jeg interesser mig også for historie og besøger gerne Moesgård museums særudstillinger med familien.

Lars-BachLars Bach

Tlf: 4048 8353

Mail: lab@defakto.dk

Mit faglige omdrejningspunkt, siden jeg blev uddannet som landinspektør i 2013, er matrikulær- og tinglysningsmæssig berigtigelse af ekspropriationer til større infrastrukturprojekter for Banedanmark og forsyningsbranchen.

Blandt mine bedste arbejdsopgaver er lodsejerdialog, erstatningsberegning og berigtigelse i forbindelse med infrastrukturprojekter, herunder større ledningsarbejder.

Kundeudtalelse om Lars: MÅSKE UDTALELSE FRA N1 i uge 43moed-sidemoed-bund

Desuden elsker jeg: Min familie, kampsport, fiskeri, jagt og gør-det-selv projekter i huset i Støvring. Alt sammen dyrkes med passion, men på absolut hobbyplan. Rækkefølgen er prioriteret.

Malene Schøsler Bang

Tlf: 9363 1089

Mail: msb@defakto.dk

 

 

Jeg har arbejdet som matrikeltekniker i landinspektørbranchen siden 2014. Jeg sidder med mange forskellige opgaver inden for det matrikulære og tinglysning. Alt fra udarbejdelse af matrikulære sager og kortbilag, til lodsejeraftaler og tinglysning af servitutter. Jeg sætter pris på den store variation der er i opgaverne og går til opgaverne med stort engagement. Ingen opgaver er ens og de skal gribes forskelligt an.

Desuden elsker jeg at være sammen med min dejlige familie og venner. Mine weekender bruges ofte på alverdens legepladser med mine 2 skønne piger og mand, at rumsterer rundt i min store have og tager gerne til en god koncert når lejligheden byder sig.

Mikkel Aaen

Tlf: 5458 1953

Mail: maa@defakto.dk

Jeg er uddannet landinspektør fra 2008, beskikket i 2012. Jeg holder meget af alsidigheden i faget og nyder især kontakten til kunderne samt at sikre at der findes den rigtige løsning for kunden.

Desuden elsker jeg fritiden med familien, som med en pige på 5 og en dreng på 10 og en gul hund går helt af sig selv, med lidt tilhørende fodboldtrænertjans for knægten samt lidt jagt i vinterhalvåret og lidt motorcykelkørsel og friluftsliv om sommeren.

Jeg holder af at have gang i et eller andet og er som regel beskæftiget med et eller andet projekt. Noget kan jo altid bygges om eller forbedres.

Nikoline Hessel Sørensen

Tlf: 2989 4854

Mail: nihs@defakto.dk

Jeg er kontorets assistent/rengøringsmus. Ved siden af mit arbejde hos DeFakto er jeg ved at uddanne mig som kontorassistent hos en anden virksomhed.

Desuden elsker jeg at strikke! Det er min helt store passion, og hvis jeg selv skulle sige det, så er jeg ret god til det. Så hvis jeg ikke arbejder, strikker jeg. Derudover elsker jeg at rejse og opleve verden med mine nærmeste. Selvfølgelig med strikkepindene i tasken.

Nirujan Kanagaretnam

Tlf: 5434 5420

Mail: nika@defakto.dk

I 2013 trådte jeg ind i landinspektørfaget med en titel som cand.geom, specialiseret i arealforvaltning og planlægning. Herefter fik jeg tildelt min beskikkelse og siden da har jeg opbygget en solid erfaringsbase inden for forskellige områder som ejendomsdannelse, ejendomsændringer, oprettelse af ejerlejligheder, behandling af servitutter og rettigheder samt nøjagtig afsætning og omhyggelig fysisk planlægning.

Desuden elsker jeg, når jeg ikke er dybt begravet i landinspektørarbejdet at bruge tiden sammen med min familie og venner, som værdsætter meget højt. Jeg er også en ivrig volleyballspiller og har faktisk en plads i bestyrelsen for vores lokale klub. Det er en måde for mig at holde mig jordnær og forbinde med min passion uden for arbejdet.

Rasmus Hjorth Andersen

Tlf: 4272 9932 

Mail: rha@defakto.dk 

 

 

Jeg er uddannet landinspektør fra 2019 og har primært arbejdet med teknisk måling, drone- og scanningsdata, højdemodeller, inspektioner og monitorering. Den tekniske del af faget har utrolig mange spændende emner, der ofte hænger sammen med ejendomsjuridiske spørgsmål.

Desuden elsker jeg at tilbringe tid sammen med familien, passe vores lille landejendom og opholde mig i naturen, især i selskab med min hund Eddie. Der er altid et igangværende projekt i køkkenhaven, i form af gør-det-selv opgaver eller vedligeholdelse af den gamle Deutz-traktor. Når lejligheden byder sig, tager jeg gerne en tur på motorcyklen eller deltager i jagtaktiviteter.

Rico Hejlskov Mogensen

Tlf: 9363 3130

Mail: rhm@defakto.dk

 

Jeg er uddannet landinspektør i 2015 og har siden da arbejdet med en række større og mindre opgaver inden for landinspektørbranchen. Jeg elsker fagets alsidighed og at finde den rigtige løsning til hver opgave. Desuden er kombinationen af kort og jura i arbejdet noget, jeg finder særligt interessant.

Desuden elsker jegorienteringsløb, trailløb, vandring i bjerge og generelt bare at opholde mig i naturen. Orienteringsløb dyrker jeg på eliteniveau, og jeg er fascineret af at finde vej i naturen så hurtigt som muligt udelukkende ved brug af kort og kompas.

Sigrid Forskov

Tlf: 5434 1996

Mail: sfo@defakto.dk

 

 

Jeg er uddannet landinspektør fra 2018 og har primært arbejdet med ejendomsjuridiske undersøgelser, matrikulære opgaver, tinglysning og planlægning. Faget har utrolig mange spændende emner, der ofte flettes sammen for at finde de bedste løsninger. Der er altid en ny vinkel og derfor altid noget nyt at lære.

Desuden elsker jeg tid med familie, venner og husstandens firbenede medlemmer. Særligt træning og dressurridning på min skønne varmblodhest, samt gåture og oplevelser med hunden Bertha. Jeg bor naturskønt på landet, tæt på skov og strand, og hvor det meste af fritiden bruges udendørs og gerne med hjemlige puslerier med hus, have og fritidslandbrug.

Jeg har altid gang i et projekt – vedligehold, renovering, ombygning eller noget helt nyt. Når tiden tillader, har jeg gerne gang i kreative projekter, både ude og inde. Jeg elsker også i fritiden at lære nyt og for tiden er jeg opslugt af nørderier inden for keramikkens verden.

Søren D. Valgreen

Tlf: 5152 2861

Mail: sdv@defakto.dk

 

 

Jeg har netop afsluttet min uddannelse som landinspektør på Aalborg Universitet, hvor jeg afsluttende skrev speciale om den danske ejendomsregistrering og matriklen.

I mit job som landinspektør i De Fakto sidder jeg med en række forskellige opgaver og kvalitetssikring. Opgaverne, jeg udfører, varierer fra sag til sag og kan både have matrikulær, tinglysningsmæssig og administrativ karakter.

Desuden elsker jeg at tilbringe tid med min familie, kæreste og en god historie. I min fritid går jeg op i bræt- eller computerspil med vennerne, læsning og fisketure. Jeg nyder at opleve verden og dens mange historier.

Tina Møller Jensen

Tlf: 2722 6520

Mail: tmj@defakto.dk

Jeg blev uddannet landinspektør i 2017 og har siden arbejdet med primært ejendomsjuridiske undersøgelser og rådgivning i forbindelse med etablering af vedvarende energiløsninger.

Jeg har prøvet mange facetter i faget allerede og er vant til håndtering af større projekter, især indenfor klima- og energibranchen. Jeg har en god forståelse for opgavernes indhold og betydning for den enkelte kunde.

Desuden elsker jeg rejser! Alt fra safari-, charter- og skirejser til autocamper, vandreferie og backpacking. Desuden elsker jeg dyr, en gå- eller løbetur i skoven og renoveringsprojektet af vores hus. Tid med venner og familie er det altoverskyggende, og skulle der være en festlig begivenhed er jeg gerne på dansegulvet.

Skal du på her?

Vi er på udkig efter flere profiler, der som os:

 

💡  forholder sig til virkeligheden, og finder praksisnære løsninger til kunderne.

🤝 Sætter tillid og troværdighed før alt – og tør at blive udfordret på det.

💙 Er engageret og positiv.

 

Læs mere her.