Mød os

Mød os

Vi har samlet et stærkt team af rådgivende landinspektører og jurister, som er nogle af branchens mest erfarne. Her kan du se mere om, hvem vi er.

Vi vil også rigtig gerne høre, hvem du er, og lige nu søger vi nye profiler til vores team, se mere her:

Hele landet: Vi søger landinspektører

Så tag endelig kontakt via telefon, mail eller LinkedIn.

Jens Henrik Sørensen

Tlf: 6168 4854

Mail: jhs@defakto.dk

Forsyningsvirksomheder, ejendomsrådgivning i alle afskygninger, regulering i det åbne land i forhold til klima og grundvandsbeskyttelse er mine helt store faglige interesser (kald det bare besættelse).

Oprindeligt er jeg uddannet landinspektør og gennem mine 26 år i forsynings- og rådgivningsbranchen har jeg fået et stort kendskab til de udfordringer som f.eks. forsyningsvirksomheder og kommuner står overfor – især fordi jeg kender vinklerne fra begge sider af bordet.

Min fortid som hovedansvarlig for Forsvarets- og forsyningsvirksomheders ejendomsporteføljer har givet mig forståelsen for håndtering af alle mulige problemstillinger og dermed løsningsmuligheder, som opstår. Jeg er kendt for engageret at tænke ud af boksen mht. løsningsmuligheder, hvilket har givet rigtigt gode resultater ved fx grundvandsbeskyttelsesforhandlinger og klimaprojekter, som jeg har arbejdet med i det åbne land i 20 år.

Min karriere har budt på ledelses- og projektledelsesstillinger i mange afskygninger, hvilket gør, at noget af min tid går med sparring på ledelses- og forretningsudviklingsområdet.

Jeg sætter altid en ære i høj faglighed og et positivt, humørfyldt samarbejde. Dialogen mellem interessenter optager mig meget. At finde den rigtige løsning for alle parter har altid været mit varemærke – uanset om det har været køb/salg af ejendomme eller erstatningsforhandlinger på alle skalaer, både stort og småt. Tilfredsheden i at finde den rigtige løsning betyder alt for mig - de facto rådgivning; rådgivning i praksis med udgangspunkt i virkeligheden.

Det spiller ingen rolle for mig om kunden er store kapitalforvaItere, offentlige myndigheder, forsyningsvirksomheder eller den enkelte private lodsejer.

I oktober 2020 har vi startet Defakto Rådgivende Landinspektører, og jeg nyder at arbejde videre med kendte og nye samarbejdspartnere i branchen.

Udtalelse om JH… HER KOMMER DER EN UDTALELSE FRA GRUNDVANDSSAMARBEJDET I UGE 43

Desuden elsker jeg at dyrke min hobby med motorcykler, landevejscykling, motion på et absolut useriøst plan og ”gør det selv”-projekter i vores skønne gamle hus, og ikke mindst mit dejlige netværk og familie. Rækkefølgen er naturligvis ikke prioriteret.

Martin Bak Rasmussen

Tlf: 2440 5607

Mail: mbr@defakto.dk

Jeg er uddannet landinspektør og har 18 års erfaring fra landinspektørbranchen. Jeg har derfor beskikkelse, og kan varetage alle landinspektøropgaver inden for paletten.

Jeg er vant til projektlederrollen på store projekter, hvor mine spidskompetencer er at samarbejde med mange forskellige faggrupper og personligheder uden at miste fokus på opgavernes løsning.

Målet for mig er altid at kunne levere til aftalte tid, pris og kvalitet.

Mine kompetencer på ejendomsområdet og opmålingsområdet er virkelig mangesidede og jeg har prøvet det meste indenfor landinspektørbranchen. Nogle af mine specialer er ejendoms- og arealudvikling, hvor forståelsen for optimering af løsningsmodeller er ekstremt vigtigt for bygherre. Arealerhvervelse i form af både frivillige aftaler og ekspropriation har jeg stor erfaring med – især i forbindelse med infrastrukturprojekter og i forsyningsbranchen.

Mit arbejdsområde dækker hele spektret og hele Danmark.

Jeg er en entusiastisk, ansvarlig og samvittighedsfuld person, som er drevet af at have udfordrende opgaver og et ansvarsfuldt job. Jeg er vedholdende og resultatsøgende, hvor det at have fokus på mine kunders muligheder og behov er min arbejdstese.

Mit arbejdsmotto er ”seriøst sjovt” forstået på den måde, at det skal være sjovt at arbejde. Samtidig med en høj grad af seriøsitet og ordentlighed, hvor jeg sætter en ære i at finde den optimale løsning og værdiskabelse. Jeg er vant til at have en større række opgaver i gang og er god til at have overblik og vurdere, hvad der bedst kan svare sig i opgaveløsninger for at skabe mest mulig værdi for kunden.

Kunderne om Martin

Pligtopfyldende, motiverende og entusiastisk. Han er en tillids­skabende samarbejdspartner. God til at tale med folk og kendetegnes ved at være en teamplayer og søge de bedst mulige løsninger i opgaver.

Desuden elsker jeg at bo og leve i Aalborg med mine tre børn og hund. Tid med venner, rejser, musikoplevelser og tennis sætter jeg stor pris på. Ser frem til, at Corona er historik og vi trygt kan komme på ferie igen.

Lars-BachLars Bach

Tlf: 4048 8353

Mail: lab@defakto.dk

Mit faglige omdrejningspunkt, siden jeg blev uddannet som landinspektør i 2013, er matrikulær- og tinglysningsmæssig berigtigelse af ekspropriationer til større infrastrukturprojekter for Banedanmark og forsyningsbranchen.

Blandt mine bedste arbejdsopgaver er lodsejerdialog, erstatningsberegning og berigtigelse i forbindelse med infrastrukturprojekter, herunder større ledningsarbejder.

Jeg er beskikket landinspektør, så alle typer af det man kan kalder traditionel landinspektørvirksomhed, arbejder jeg med. Jeg sætter en stor ære i at løse opgaverne grundigt og med høj faglighed, gerne i dialog med kunden, så min løsning bliver korrekt i forhold til omfang, tid og pris.

Jeg er positiv, glad og idérig, og det værdsætter jeg at tage med i løsning af mine opgaver. Jeg nyder at tage del i alle typer af opgaver i samarbejde med mine kollegaer i Defakto Rådgivende Landinspektører og HLM Landmåling.

Kundeudtalelse om Lars: MÅSKE UDTALELSE FRA N1 i uge 43moed-sidemoed-bund

Desuden elsker jeg: Min familie, kampsport, fiskeri, jagt og gør-det-selv projekter i huset i Støvring. Alt sammen dyrkes med passion, men på absolut hobbyplan. Rækkefølgen er prioriteret.

Henrik IbsenHenrik Ibsen

Tlf: 2932 1808

Mail: hib@defakto.dk

Linkedin

Ledelse i spændingsfeltet mellem projekter, mennesker og forretning er en af mine styrker. Jeg stortrives med at skabe bæredygtige resultater, hvor alle involverede står tilbage med en følelse af at have ”vundet”. Jeg har en bred erfaring fra flere brancher, men har fundet mit sweet spot i den tekniske/juridiske verden.

Jeg er uddannet civilingeniør indenfor industriel miljøteknik, og har en MBA i international management – en baggrund som bruges i forbindelse med problemløsning og kommercielle eller organisatoriske opgaver.

 

Mit fokusområde i De Fakto er at sikre en stærk forbindelse mellem De Fakto, HLM og SMT Nordic. På denne måde kan vi skabe endnu mere værdi for vores kunder, så de ikke oplever et snævert fagligt sigte, men en holistisk tilgang. Dette sikrer, at vi kan hjælpe kunderne gennem alle projektfaser og undervejs tilbyde dem en tilpasset rådgivning og løsning, som sikrer både kvalitet, tid og økonomi.

Jeg vil aktivt arbejde for, at Defakto udvikles med respekt for vores værdier, vores strategi, vores kolleger samt vores kunder og samarbejdspartnere.

Personligt er jeg glad, motiverende og energifyldt. Jeg stortrives i selskab med mennesker, som qua deres kompetencer kan udfordre og udvikle status quo.

Forandring og udvikling er ikke noget jeg gør for at skabe udfordringer, men for at skubbe til overlæggeren og skabe et spændende, fagligt miljø med intelligente løsninger i fokus.

Kundeudtalelse om Lars: MÅSKE UDTALELSE FRA N1 i uge 43moed-sidemoed-bund

Desuden elsker jeg at være sammen med min familie. Er der behov for ro i hovedet og kroppen er jeg at finde på min cykel eller endnu bedre; min motorcykel. Ægte mandeyoga udøves bedst i dejligt vejr på racerbanen på ryggen af min Suzuki baneracer.

Tina Møller Jensen

Tlf: 2722 6520

Mail: tmj@defakto.dk

Jeg blev uddannet landinspektør i 2017 og har siden arbejdet med primært ejendomsjuridiske undersøgelser og rådgivning i forbindelse med etablering af vedvarende energiløsninger.

Jeg har prøvet mange facetter i faget allerede og er vant til håndtering af større projekter, især indenfor klima- og energibranchen. Jeg har en god forståelse for opgavernes indhold og betydning for den enkelte kunde.

Samtidigt arbejder jeg målrettet frem mod landinspektørbeskikkelse og løser forskellige matrikulære og ejendomsretlige udfordringer.

Jeg er ansvarsbevidst, løsningsorienteret og positiv, og jeg nyder den spændende rejse, det er at være med i det engagerede, kompetente team i De Fakto Rådgivende Landinspektører. Jeg ser frem til at løse flere opgaver for De Faktos kunder, og håber, at du som kunde også kan mærke den positive ånd og værdier, som er rygraden i virksomheden.

Om Tina

"Vi har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Tina igennem de sidste 3 år, og vi har altid været yderst tilfreds med servicen hos hende. 

Hun har altid taget personlig ejerskab på opgaverne, ved at sætte sig ind i vores behov, og vi har trygt kunne overdrage komplekse opgaver, da vi altid har været sikre på at få dem tilbage veludført og i høj kvalitet."  

- Christoffer Bagger og Martin Pejstrup, Viessmann

Desuden elsker jeg rejser! Alt fra safari-, charter- og skirejser til autocamper, vandreferie og backpacking. Desuden elsker jeg dyr, en gå- eller løbetur i skoven og renoveringsprojektet af vores hus. Tid med venner og familie er det altoverskyggende, og skulle der være en festlig begivenhed er jeg gerne på dansegulvet.

Inger Kristensen

Tlf: 4035 7415

Mail: ikr@defakto.dk

Jeg er uddannet jurist og har 42 års juridisk erfaring fra forsynings-, landinspektør- og ingeniørbranchen.

Jeg har været ansat som eneste jurist i Aalborg Forsyning i 30 år og har derfor en stor og solid erfaring med løsning af en af særdeles bred vifte af juridiske opgaver indenfor forsyningssektoren – såvel af offentligretlig som privatretlig karakter.

Jeg tør derfor godt kalde mig specialist i viden om de juridiske forhold og regler i forbindelse med etablering og drift af virksomheder inden for bygas-, el-, fjernvarme-, fjernkøling-, vand- og kloakforsyning samt inden for affaldssektoren, både de kommunalt ejede og de private forsyningsvirksomheder.

De juridiske opgaver knyttet til disse sektorer omfatter bl.a. rettigheder vedrørende ledninger, anlæg og fast ejendom m.v., forsyningsret, forvaltningsret, herunder offentlighed/aktindsigt, aftale-/kontraktsret, erstatningsret, selskabsret, forbrugerret mm. Jeg har samtidig støttet de hertil knyttede opgaver af myndighedsudøvende/offentligretlig karakter.

Disse kompetencer har efterfølgende givet forsyningskunder værdi gennem ansættelse i rådgivende virksomheder.

Udtalelse om Inger: HER KOMMER UDTALELSE FRA BRØNDERSLEV FORSYNING I UGE 43

Desuden elsker jeg at rejse på især cykelferie rundt om i Europa og jeg prioriterer familien højt – hvor især hunden Charley har en stor plads.

Søren D. Valgreen

Mail: sdv@defakto.dk

 

 

Jeg er landinspektørstuderende på sidste semester, og er ved at skrive mit speciale omkring den danske ejendomsregistrering og matriklen.

I mit job som studentermedhjælper assisterer jeg landinspektørerne i deres daglige arbejde ved at løse diverse støtteopgaver og hjælpe med kvalitetssikring. Støtteopgaverne, jeg udfører, varierer fra sag til sag og kan både have matrikulær, tinglysningsmæssig og administrativ karakter.

Jeg er vant til at arbejde med/i mange forskellige systemer. Jeg har tidligere arbejdet 1½ år som studentermedhjælper ved teknisk support hos Geodatastyrelsen, hvor jeg har fået et dybdegående kendskab til de systemer, som anvendes ifm. med matrikulært arbejde og sagsbehandling. Derudover er jeg skarp til at finde sammenhænge i systemer m.m. og arbejder derfor godt med generel fejlsøgning.

Jeg er en optimistisk, serviceminded og tålmodig person. I mit arbejde værdsætter jeg åben kommunikation og godt humør.

Desuden elsker jeg at tilbringe tid med min familie, kæreste og en god historie. I min fritid går jeg op i bræt- eller computerspil med vennerne, læsning og fisketure. Jeg nyder at opleve verden og dens mange historier.

Emil Hessel Sørensen

 

Jeg er kontorets ”altmuligmand” og landinspektørstuderende.

Jeg varetager alle forefaldende opgaver, er målermedhjælp og står for digitalisering mv.

 

Jeg er født ind i branchen og alligevel overraskende fundet interesse for faget selv. Jeg er en glad ”dreng” med et positivt og socialt væsen, imødekommende og indtil videre sprunget på alle udfordringer!

Kundeudtalelse om Lars: MÅSKE UDTALELSE FRA N1 i uge 43moed-sidemoed-bund

Desuden elsker jeg håndbold og har tidligere været håndboldtræner. Også fodbold og rejser har min store interesse.

Janni Guldmann Møller

Mail: jgm@defakto.dk

 

 

Jeg er landinspektørstuderende, og studerer nu på 10. semester. På nuværende tidspunkt skriver jeg mit speciale, som omhandler Tinglysningsrettens nye retningslinjer for rettighedsopgør ved matrikulære ændringer.

Jeg er ansat i De Fakto som studentermedhjælper, hvor jeg assisterer landinspektørerne i deres daglige arbejde med forskellige støtteopgaver. De opgaver jeg primært arbejder med, er inden for det matrikulære, tinglysning og diverse administrative opgaver.

Jeg har på nuværende tidspunkt arbejdet som studentermedhjælper i knap 3 år. Herigennem har jeg opbygget en grundlæggende forståelse og kendskab med landinspektørfaget. Det skyldes, at jeg brænder for at lære nyt og udvikle min faglighed.

Desuden elsker jeg at være sammen med min familie, kæreste og venner, og jeg elsker at cykle mountainbike, dyrke crossfit og rejse.