Om os

OM OS

Vi er en ung landinspektørvirksomhed - med et erfarent team bag

Vores passion er at levere professionelle rådgivende landinspektørkompetencer baseret på en sund virksomhedskultur med stærke værdier:

Vi forholder os til virkeligheden.

Vi sætter tillid og troværdighed før alt.

Vi er engagerede og positive.

Om De Fakto

 

De Fakto Rådgivende Landinspektører er et selvstændigt landinspektørfirma, som har HLM Group som medejer (15%).

Vi leverer professionel rådgivning til en række brancher inden for byggeri, ejendomme, grundvand og forsyning.

 

om defakto
om defakto rådgivende landinspektører

EN DEL AF HLM GROUP

De Fakto er en del af en større familie, nemlig HLM Group, som dækker over HLM Landmåling A/S, SMT Nordic, De Fakto Rådgivende Landinspektører og Maxpartner.

 

HLM Landmåling er HLM Groups tekniske landmålingsfirma, som arbejder på Danmarks største anlægsprojekter. Læs mere om HLM her.

‍SMT Nordic tilbyder den nyeste teknologi, sikker drift og den bedste kundeservice indenfor monitering. Virksomheden udspringer af mange fælles moniteringsprojekter udført i Danmark de seneste år under navnet SMT Denmark. Læs mere om SMT Nordic her.

‍De Fakto Rådgivende Landinspektører er en ung landinspektørvirksomhed med erfarne kræfter bag. De Fakto tilbyder kompetencer fra et stærkt team af landinspektører. 

Maxpartner tilbyder hardware til bygge-, anlæg,- og landinspektørbranchen og har et godt samspil med blandt andet HLM. Læs mere her

Fakta

 

  • HLM Group er fem selskaber : HLM Landmåling, SMT Nordic, De Fakto Rådgivende Landinspektører og Maxpartner.
  • De Fakto Rådgivende Landinspektører finder du på to kontorer. I Aalborg sidder vi i DSB's gamle stationsbygning - lige ved skinnerne - på Stationsmestervej 172 i Aalborg SV. På Sjælland har vi afdeling i Taastrup på Roskildevej 342 C, 1. sal.
  • Vi arbejder tæt sammen med ca. 160 kolleger i HLM Group, som sidder seks forskellige steder i landet: Taastrup, Odense, Vejle, Aarhus, Herning og Aalborg.

Kontakt os