Privat

Privat

Står du overfor et huskøb eller -salg? Eller har du brug for juridisk rådgivning i forhold til din grund eller ejendom?

Vi hjælper dig sikkert gennem den juridiske jungle af ejendomsret og regler omkring vejadgang, skelforhold, afsætning af nye bygninger, servitutter eller udarbejdelse af IBS-attest.

Privat ejendomsret
Juridisk hjælp til huskøb og hussalg

Skal du købe eller sælge dit hus?

Som privatperson køber man ofte kun fast ejendom 1-2 gange i livet. Derfor er det ofte en stor beslutning, som kan kræve en god rådgiver for at føle sig tryg i processen og eventuelle uafklarede spørgsmål. Der er nemlig en række gode råd, når du køber eller sælger dit hus eller grund for at være på den sikre side.

For eksempel er oplysningerne omkring boligen i BBR-registret ofte ikke korrekte, og antallet af kvadratmeter, kan afvige i forhold til virkeligheden. Det er derfor en god idé at få en opmåling af huset eller grunden, så vi kan fastlægge de nøjagtige forhold, før du køber eller sælger dit hus eller grund. Der kan også være en række regler og servitutter tilhørende din grund, som er godt at have overblik over, så du fx ved om du må lave til- eller ombygninger eller bruge arealerne til erhverv.

Du behøver ikke kende alle termerne, vi guider dig trygt igennem. Kontakt os gerne for en dialog.

Landbrug

Driver du landbrug løber du højst sandsynligt ind i behov for rådgivning hos en landinspektør. Vi guider dig gennem et salg eller tilkøb af jord, eller vi kan sammen kigge på, hvordan dine forhold omkring ejendommen eller jorden optimeres, så du får maksimal værdi ud af den.

Vi rådgiver dig også gerne omkring omlægning af jorder, grundvandsbeskyttelse, jordfordeling eller tinglysning.

Ring gerne til os, så finder vi sammen ud af, hvad du har behov for, for at komme videre med din sag.

Landbrug jordfordeling

Kontakt os