Kategorier
Job

De Fakto søger landinspektører

De Fakto søger landinspektører

Hvis du vil prøve noget nyt og bruge alt, hvad du allerede ved, har vi et job til dig. Vi bryder nogle få traditionelle regler med vores jobopslag. Men hvis det ikke virker skræmmende, bør du bestemt læse videre.

Vi starter lige med et par ord om os selv, så du ved, hvad du måske går ind til. Vi er De Fakto Rådgivende Landinspektører, en ny virksomhed med god vækst, fra 0 til knap 20 ansatte i de første to år og en stærk tro på fortsat vækst i det, der ser ud til at være et problemfyldt marked. Vi tager udsigten til en generel recession alvorligt, men ser altid muligheder. Og det gør vi, fordi virksomheden er ny, men holdet bag er erfarne og samler viden og indsigt fra forskellige områder af landinspektørbranchen.

Vi løser matrikulære opgaver, som du kender dem. Ud af de 11 landinspektører i firmaet har 8 beskikkelse, så vi vægter det matrikulære højt. Vi er rådgivere, med langt over 50 års erfaring og viden fra rådgiverbranchen, så der for har vi naturligvis også jurister i teamet. Vi ved at kombinationen af landinspektører og jurister giver god, ordentlig og værdiskabende rådgivning.

Tilbage til dig og dine overvejelser. Vi tager lige det lidt kedelige og vigtige først. Vi tilbyder naturligvis ansættelsesforhold der som minimum matcher branchen. Har du brug for at kunne arbejde hjemmefra, tjek. Er der plads til nybagte forældre, tjek. De første to år har tre kolleger været på barsel, og det er der naturligvis plads til.  

Vi søger kollegaer til afdelingen i Taastrup. Vi er i øjeblikket to landinspektører i afdelingen og vi deler kontor med andre dele af HLM Group, så vi har både kantinearrangement og ladestandere på parkeringspladsen.

Vi bruger – selvfølgelig – de nyeste IT-løsninger, både til sagsbehandling og informationssøgning  og mangler vi noget, så giv besked,  så finder vi en løsning.

Hos De Fakto leder vi efter muligheder og talenter, og det er vigtigt for os, at du er uddannet Landinspektør, ikke så vigtigt om du er nyuddannet eller har erfaring. Vi sætter pris på og leder altid efter muligheder i den enkeltes kvalifikationer.

Hos os kommer du til at arbejde i en organisation med en flad struktur, hvor vi er med til at forme fremtiden, vi hjælper med at omsætte bæredygtige ideer til virkelighed, f.eks. i vores arbejde med drikkevandsbeskyttelse, men vi har også klima og bæredygtighed højt på dagsordenen i vores arbejde med forsyning og infrastruktur. Og det betyder noget for os – vi kan godt lide at være med i ordentlige løsninger.

Har du læst så langt og har vi stadig din opmærksomhed? Skriv eller ring til Morten på MTK@defakto.dk eller 2331 3407 – Morten Krebs er De Faktos regionschef på Sjælland.