Kategorier
Nyheder

LIVET SOM RIGTIG LANDINSPEKTØR – UGE 6

Landinspektørens faglighed udgør en hjørnesten i den danske infrastruktur. Hver anden uge skriver regionschef og landinspektør, Morten Krebs, på sin blog om landinspektørens rolle i samfundet og kommenterer livet i De Fakto set med hans øjne.

Halvvejs gennem de ydmyge - første - hundrede dage som "rigtig" landinspektør sidder jeg på kontoret i Aalborg med en Cola og opsummerer ugen.

Tirsdag var der en større ekspropriationssag for Banedanmark, som er ca. 25 millioner mellem parterne og onsdags var der "topmøde" hos De Fakto Rådgivende Landinspektører i Aalborg i selskab med Martin Bak Rasmussen (COO, De Fakto) og Jens Henrik Sørensen (CCO, Defakto) og ikke mindst Jacob Vedsø (Kommunikationsansvarlig, HLM Group) og Gabriella (Grafiker, HLM Group), en super spændende dag, hvor vi arbejdede med vores fremtidige synlighed.

Torsdag var det tilbage til fremtiden på Kortdage2022, med gode indlæg og en masse netværk sammen med godt ca. 797 andre, lidt af en fest (deraf colaen...). I dag, fredag, har budt på introduktion til Resights, med et mere end inspirerende oplæg af Lykke Nielsen (Head of Sales, Resights). En perfekt opfølgning efter at have tilbragt torsdagen sammen med 800 kortnørder.